tiistai 20. tammikuuta 2015

Debùt/Comienzo/Inizio/

En ole oikeastaan koskaan lukenut Aku Ankkoja tosissani. Vähän ehkä silmäillyt. Lukenut yhden kirjan joskus. Silti blogin nimeksi päätyi "Ankkalinna". Miksi? Älä kysy, en oikeastaan tiedä itsekään.

Karsastan näitä "yritän olla ihku ja erilainen" -blogeja, joiden nimi on jotain wannabe söpöltä tai viisaalta kuulostavaa ranskaa/espanjaa/italiaa. Yleensä päin mäntyä kirjoitettuna. Silti juurikin sitä italiaa on tämänkin blogin nimi. Enkä suoraansanottuna tiedä onko se oikein kirjoitettu. Ehkä. Aika varmasti.

Hei vaan hei siis kaikille. Jag heter Anna ja asun Suomen metropolialueella - Helsingissä - miehen ja koiran kanssa.
Täällä Hesaaaaassa (hahahaaaa, kärsikää "stadilaiset", minä oon maalaisjuntero ja saan käyttää tuota nimitystä !)ollaan asusteltu noin ja eksyn ainakin joka toinen kerta kun poistun a) kotoa b) rautatieasema-kampppi-forum -akselin ulkopuolelle c) 1 kilometrin koululta väärään suuntaan(=ei kotiinpäin). Ehkä sekin kertoo jo jotain huikeista suuntavaistoistani, että koululta ekaa kertaa lähtiessäni navinarttu (=navigaattorina tuolloin "toiminut" lumia) väitti mun jo tallustelevan Viron lähellä.

Yleisesti ottaen oon aika iloinen ja sosiaalinen persoona (antakaa mun syrjäytyä rauhassa) ja luova (pffft, blogin nimikin tarkottaa ankkalinnaa eikä liity mihinkään)
Tosiaan teatterin lavalla on tullut hyppelehdittyä sen viitisen vuotta milloin minkäkinlaisessa vaateparressa ja milloin ilman vaatepartta. Valkoinen lätsä on lukiosta saatu ja amiksesta kokin paperit, mutta ei se kyllä meinaa, että olisin ensinnäkään sivistynyt saatika hyvä ruoanlaittaja. No, ehkä jälkimmäisen vikaa löytyy vähäsen. Tällä hetkellä hengaan vielä restonomiopintoja tekemässä(yhtäkään oman alan kurssia ees keväälle ottanu, hehe).Mutta mun nilkkaan ja muroihin on pissitty tällä alalla jo tarpeeksi, eli alanvaihto on edessä ja yliopiston pääsykokeet kutsuu tänäkeväänä.


C'est mun lärvi. Sanokaa moi.

Tällä hetkellä en vaan näytä noinkaan edustavalta, sillä ystäväiseni talvilunssa on saapunut luokseni! Tämä kaveri se jaksaa vihdyttää mua vuodesta toiseen aina talvisin - sekä kuten mainoskanavillakin uusintana keväisin. Keväällä ajoitus on AINA kevään näytelmän ensi-illan aikoihin, olin sitten mukana tai ei. (Itseasiassa ensi-iltahan onkin jo lauantaina, että ihan aikataulussa ollaan!)

Flunssaseni noudattaa myös aina samaa kaavaa:

1. Dedä dukossa, väsyttää, virkayskä
2. Lisätään edelliseen osittainen Aarne Tenkaisuus (kyllä, se on sana)
3. Lähes kokopäiväinen Aarne Tenkaisuus + Nasaaliäänet Nylon Beat -sfääreissä. Voisin tehdä coverlevyn, eikä kukaan tajuaisi, ettei se olisi aito (ai mitenniin nylon beat on hajonnu vuosia sitten ja Tenkanen tuskin tekis niiden kanssa levyä?)
"NANNANNAANA NANNAANANANAAANAA x92545823597298759
Sä oot sellainen, kaikki tietää sen, sä oot-
...edestä ja takaa tällainen, ihan tavallinen Tenkanen"


Lienee parempi, että poistun nyt käyttämään tätä luovuttaani vaikka koulutöihin. Mikäli saan keskityttyä, sillä tuntuu, että kaks naapuria alko justiisa morsettamaan keskenään kun useammalta suunnalta kuuluu kovemmanluontosta koputusta.

2 kommenttia:

  1. Oon ihan samaa mieltä noista blogien nimistä, jotka on kirjoitettu ranskaksi/italiaksi tai muulla "hienolla" kielellä, vaikkei bloggaaja itse edes osaisi tätä kieltä. Ja sitten ei olla edes ihan varmoja mitä nimi tarkoittaa. :D [Luin muuten sun blogin nimen kolme kertaa väärin: paperimonopoli] Vaikutat hauskalta, jään ihan mielenkiinnosta seuraamaan miten sun bloggaaminen lähtee käyntiin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo noihin törmää yllättävän usein. Samoin kuin joihinkin vähän väkisin väännettyihin "nääsanatonnythienojaniintungempaneyhteen" -tyyppisiin.
      Haha,itsekin aina pysähdyn tohon bannerin kohdalle, että hetkonen, mitäs tossa nyt lukikaan :D Paperimonopoli vois kyllä olla jollekin kirjanpitäjälle tms, todella hyvä :D

      Poista