lauantai 31. tammikuuta 2015

Pölinää

Hei vaan hei! Avokki on tänään työpaikan pikkujouluissa (ovat erittäin ajoissa tän kanssa) ja mulla on kahdeksaan asti vapaa-aikaa lukemiselle! Ehmn, niin ois joo, mutta aamulla kun pistin eiliset salkkarit pyörimään niin jumituinkin telkun ääreen ja oon kattonut jo varmaan 4 jaksoa skinsiäkin, mässäillyt ja värjäillyt tukkaa. 
Eilen sentään sain jotain aikaseks, tosin silloinkin PITI opiskella ja onnistuin lukemaan yhdestä pääsykoekirjasta ehkä neljä sivua. Sitten törmäsin yhdyssanavirheeseen ja vahingoniloissani menin naureskelemaan tätä kaverille facebookiin. (No on yhdyssanavirhe nyt tarpeeks tärkeä asia jättää lukeminen sikseen, varsinkin kun se esiintyi KIELIOPPIKIRJASSA. Omg.) Tästä taas päädyinkin sitten puuhaamaan hirvipaistia ja sienisoosia ja kääretorttua ja suklaasikareita ja...


Aaagh, tähän väliin pieni avautuminen: Oisko kellään vinkkiä siihen, miten nuo kuvat saa suoraan täsmälleen siihen mihin haluaa? Joudun aika painaa enteriä jonku miljoona kertaa, että saisin kuvan viimesimmän kappaleen alle, ja siltikin äskön toi ¤#%"&¤!¤"%"¤ kuva meidän über -terveellisestä iltakahvipalasta änki tonne ekan kappaleen perään ja jouduin copypasteemaan ton viimesimmän kappaleen ja siirtää sen sitten ennen kuvaa. Mennee hermot "&%&"%"%!

Tosiaan, pääsykokeita ois luvassa useampi kappale, mut en tiedä missä mun lukumotivaatio luuraa kun sinne kouluun ihan oikeasti haluan ja aion jokatapauksessa irtisanoutua tästä nykysestä syksyn alussa. Muuten lähtisin litomaan jo keväällä, mutta pitää vähän kikkailla asumisen takia, koska opiskelija-asunto. Kaipa se ois pakko vaan ottaa kirja kauniiseen käteen. Aaagh, tarviis vaan vielä keksiä, että mistä taion ne loput kirjat. Yhtä kun en edes pikkukuuuklailulla löytäny Suomesta myynnistä (30v vanha ranskalainen novelli, whooo).



Teksti nyt vähän hyppii asiasta kaktukseen, mutta hei niin hyppii mun ajatuksetkin. Löysin eilen taas mun rakkauden tohon siniseen pilkkumekkoseen! Pari vuotta sitten mulla oli joku kausi tuon kanssa, en oikeen paljon muuta käyttänykään. Mut en kyllä tajunnut sillon, että tuo liivi, josta jo melkein olin luopumassa, sopis tuon kanssa noin hyvin! Vai mitä tykkäätte? Uus hattukin pääs koeajolle (ps.pahoittelen kuvan laatua,tarkennus vähäsen pissi ja huomasin vasta koneella..hnnngh). Eilen oli kivan hilpee kind of fiftarifiiis.Tässä muuten kuvaa samasta mekosta pari vuotta sitten. Eipä tuosta oo muuttunu ku kämppä ja tukka lyhentynyt :D

Tämäkin epätarkka(sillonen kamera veteli vimosiaan, kunnes lopulta teki leap of deathin jakkaralta jalustalta alas). Ja fiftarifiilis silloinkin. Muistan ton päivän niin hyvin. Tanssin vaan vanhassa kämpässä itsekseni ja kuuntelin 50- ja 60-luvun musiikkia. Kuvassa myös vuotta myöhemmin polttopuiksi päätynyt sänkyni, a.k.a Titanic (I'll tell the story later).

Vitsit, mihinköhän mahdoin muutossa hukata noi taustalla olevat kuvat Italiasta. Vois taas teippailla seinille. Musta ne oli ihan kiva "sisustuselementti". Vaikkakin vasta nyt huomasin, että vinossahan ne on :D Tuli muuten sillon kiire repiä alas seiniltä kun vuokranantaja tuli sitä kämppää esittelemään. Oli alunperin sanonut mulle, että kun oli vasta asunnon rempannut niin seinille ei saa laittaa _mitään_. Lähinnä tarkotti just nauloilla etc, ja seuraavaa vuokralaista se kielto ei sitten koskenutkaan, kun kysyi, että saako laittaa tailuja ym. "JOO SAA! TÄÄ ON LASIKUITUTAPETTIA, EI HAITTAA! Ai, sulla ei ookkaan täällä seinillä mitään?!" Joo, ei, kellokin nojas keittiön pöydällä seinään, kun kielto oli niin tiukka. Hmph.
Täällä nyt oli seinät täynnä paskaa jo muutenkin, joten tuskin haittaa.

No, jos eilen näytin ripaustakaan viiskytlukulaiselta niin tänään taas lähinnä siltä, että oon matkalla tohon naapuritalon päiväkotiin.


 

Tää oli semmonen "luen nätisti sohvalla koko päivän" - pukeutuminen, vaan empä oo vielä toistaseks kirjoihin koskenutkaan. Paitsi aamulla nyt hain Venäjän kirjan kaupasta, kun se vihdoin oli saapunut. Tukasta piti muuten tulla violetti. Mun silmään tuo näyttää ihan tummanruskealta! Why always me, why. Punasesta tulee ruskea ja violetista tulee ruskea ja jaja... Bloondaus tuhoo tukan ja ruskeasta tulee musta ja.... Pitää joko tyytyä tähän, ajaa kaljuks tai värjätä mustaks! Siitä sentään tuli mitä pitikin. Oli kyllä aika ankee D:

Ehkä lopettelen tätä liibalaabaa tällä kertaa tähän ja koitan löytää itselleni jotain kehittävämpää tekemistä.

~Annie

















ps. Huomatkaa kuinka "sneakysti" not sain ujutettua nuo asukuvat tuonne. Onks ne ihan täysin NOT vai OK silloin tällöin?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti